Magunkról

Medgyesiné Ledneczki Szilvia és Medgyesi Zsolt

A Piramis Cukrászda családi vállalkozásként indult még 2002-ben, egy cukrász végzettségű és egy mestercukrász szakember közreműködésével. A kezdeti szerény felhozatal után cukrászdánk folyamatosan bővült, mind választék, mind fejlesztés terén. Jelenleg a belső helységben 20, míg a kinti teraszon 25 vendég fér el. Minden hétköznap 20, hétvégenként több, mint 30 féle friss süteménnyel várjuk a kedves érdeklődőket.

Üzletünk Dunaföldvár egyik legforgalmasabb utcájában, a központtól gyalogosan 2-3 percnyire található, de autóval is könnyedén megközelíthető, az épület előtt kisebb parkoló segíti a megállást. Udvarias kiszolgálással, barátságos, otthonos környezettel várjuk, ahol kellemes hangulatban fogyaszthatja el süteményeinket.

Kínálatunkban megtalálható szinte mindenfajta torta, szelet sütemény és a friss, ropogós pogácsa. Amennyiben megszomjazik Cappy gyümölcslével, Naturaqua ásványvízzel, Sprite, Fanta vagy Coca-Cola szénsavas üdítővel, valamint a hűsítő Nesteával tudjuk megkínálni. Ezen kívül a népszerű és kiváló ízű Piazza D’oro kávét ajánljuk koffeint szerető vendégeinknek.

Tavasztól kora őszig olasz alapanyagból készített, kiváló minőségű fagylalttal is kedveskedünk vendégeinknek. A 24 féle különböző ízű fagylalt közül - a cukormentes fagyival együtt - bárki megtalálja a kedvére valót.

Nálunk Erzsébet és Posta utalvánnyal is fizethet!

Cukrászdánk családi és kisebb rendezvények számára különféle torta, esküvői torta, sütemény és pogácsakészítést is vállal, igény szerint, előre egyeztetett megrendelés alapján. A tortákhoz kiegészítők is rendelhetők, úgy, mint a különböző alakú és formájú gyertyák, díszítő jellegű és mese marcipánfigurák, ostyaképek, nászpárok és még sok egyéb kiegészítő. A weblapon látható és az üzeltünkben megtekinthető tortákon kívül természetesen más igényű és jellegű torták elkészítését is vállaljuk!

Újdonság!!! Hozza be  kedvenc fényképét és az Ön által kiválasztott tortát fényképes fotójával elkészítjük.

Tegyen egy próbát és látogasson el hozzánk Ön is, szeretettel várjuk!

Medgyesiné Ledneczki Szilvia és Medgyesi Zsolt
valamint a Piramis Cukrászda csapata